Termeni și Condiții

Acceptarea termenilor și condițiilor

1.1. Prin utilizarea și accesarea magazinului online BeanCoffee, sunteți de acord să respectați și să fiți legat de acești termeni și condiții. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni, vă rugăm să nu utilizați acest site.

Descrierea produselor

2.1. Magazinul online BeanCoffee oferă o gamă de produse de cafea, inclusiv boabe de cafea, cafea măcinată, capsule de cafea etc. Descrierea detaliată a fiecărui produs este disponibilă pe site-ul nostru.

Prețuri și plăți

3.1. Prețurile produselor sunt afișate pe site-ul nostru și pot varia în funcție de tipul și cantitatea de cafea comandată. Toate prețurile sunt exprimate în moneda locală și includ TVA-ul aplicabil.

3.2. Plata se poate efectua utilizând metodele de plată acceptate afișate pe site, cum ar fi cardul de credit, PayPal sau alte opțiuni specifice regiunii.

Procesul de comandă

4.1. Pentru a plasa o comandă, trebuie să completați formularul de comandă de pe site-ul nostru cu informațiile de contact și detaliile comenzii.

4.2. Confirmați că informațiile furnizate sunt corecte și actualizate.

4.3. Procesarea comenzii și livrarea produselor vor fi efectuate în conformitate cu politica noastră de livrare și disponibilitatea stocului.

Politica de returnare și rambursare

5.1. Ne dorim să vă bucurați de produsele BeanCoffee. În cazul în care un produs este defect sau nu corespunde așteptărilor dvs., vă rugăm să ne contactați în termen de 14 zile de la primirea comenzii pentru a solicita returnarea sau înlocuirea produsului.

5.2. Produsele trebuie returnate în starea lor originală, în ambalajul original, însoțite de bonul/factura de cumpărare.

5.3. Rambursarea se va efectua în termen de 14 zile de la primirea produsului returnat.

Confidențialitate și securitate

6.1. Vă angajăm să respectăm confidențialitatea și securitatea datelor dvs. personale în conformitate cu politica noastră de confidențialitate.

6.2. Nu vom furniza datele dvs. personale către terțe părți fără consimțământul dvs., cu excepția cazurilor în care este necesar pentru a procesa comanda sau a respecta cerințele legale.

Proprietate intelectuală

7.1. Toate drepturile de proprietate intelectuală asupra conținutului site-ului BeanCoffee, inclusiv texte, imagini, logo-uri etc., aparțin magazinului online BeanCoffee și sunt protejate de legile privind drepturile de autor și mărcile înregistrate.

Limitarea responsabilității

8.1. Magazinul online BeanCoffee nu își asumă responsabilitatea pentru eventualele pierderi, daune sau inconveniente cauzate de utilizarea sau incapacitatea de a utiliza site-ul sau produsele noastre.

8.2. Ne rezervăm dreptul de a corecta orice erori sau omisiuni în conținutul site-ului și de a modifica sau actualiza termenii și condițiile fără notificare prealabilă.

Legislație aplicabilă și jurisdicție

9.1. Acești termeni și condiții sunt guvernați de legile statului/jurisdicției noastre.

9.2. În măsura permisă de lege, orice litigiu care rezultă din utilizarea acestui site va fi supus exclusiv jurisdicției instanțelor competente din statul/jurisdicția noastră.